Foscam FI9900P

Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
143 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 109,90

Speciale prijs € 98,50 Excl. BTW: € 81,40


LiveZilla Live Chat Software

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 143 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15
Zeer goed product!! Review door Bram
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Zeer makkelijk te installeren! En goed product!! (Geplaatst op 27-09-2019)
Mooie camera Review door Arjan
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Het is een mooie stevige camera met goed beeld ook in het donker.
Makkelijk te installeren.
IR leds zijn uitschakelbaar. (Geplaatst op 11-09-2019)
Zeer goed! Review door Elles
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Fijne camera, grote klantvriendelijkheid! (Geplaatst op 22-07-2019)
Goede camera Review door Johan
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Valt weinig over te zeggen, goede camera voor het geld. Goed beeld in donker en best een redelijke resolutie.
De app werkt ook goed, hoewel het Chinees is, dus je kan je afvragen hoe anoniem alles is. (Geplaatst op 16-07-2019)
Buitencamera Review door Evert
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Had camera gekocht en ziet er prima uit doet het ook goed maar om af kaart erin te stoppen koet je hem open maken. Na het open maken krijg ik hem niet meer goed gesloten ivm schroef. Bel je klantenservice zeggen ze dat je maar naar de ijzerhandell moet gaan. Dat vind ik niet echte goede service. Hij is nu niet meer waterdicht en krijg geen schroefje die wel past (Geplaatst op 24-06-2019)
Goede camera Review door Johan
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Camera is gewoon goed, hoewel ik geen keus heb omdat ik een foscam recorder al heb staan.
Een ander soort (C2) camera van Foscam is wel binnen een paar jaar van zelf stuk gegaan, drie andere die ik heb hangen van dit type (FI9900) doen het nog steeds prima. (Geplaatst op 05-06-2019)
goede kwaliteit bewakingscamera Review door Chiel
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Deze bewakingscamera ziet er degelijk uit en is dat ook. Helaas zijn de kabels erg kort, waardoor je meestal een bijpassende (prijzige, maar degelijke) aansluitunit nodig hebt. Het is handig om direct een micro-SD-geheugenkaart bij te bestellen, zodat de beelden bewaard blijven (anders moet je een betaald abonnement nemen bij Foscam). Helaas duurt het soms enkele tot vele minuten, voordat de bewegingsmelding doorgegeven wordt aan je gsm.
Verder prima camera voor dit geld. (Geplaatst op 01-06-2019)
Prima aankoop Review door Frans
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Camera werd de volgende dag geleverd.
De camera werkt prima, de kwaliteit is goed voor die prijs en bevat diverse mogelijkheden zoals opslag naar ftp-server (die je ook zelf kunt inrichten, hoeft echt niet in cloud), alarmeringen zoals email, opslag, enz. Overigens zijn er situaties waarin veel alarmmeldingen worden gegeven, zoals regen, spinneweb voor je camera, enz.
Verder ook goede software om meerdere camerabeelden te zien. (Geplaatst op 08-05-2019)
Top service en kwalitatieve Kamera Review door Patrick
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Zeker aan te bevelen (Geplaatst op 02-05-2019)
Snelle levering Review door Michel
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Snel geplaatst, aangesloten.....en beeld. Fijne camera. Ben de instellingen nog aan het fine-tunen, maar dat komt helemaal goed. (Geplaatst op 10-04-2019)

Artikelen 1 tot 10 van 143 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Foscam FI9900P

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
loading   Bezig met laden...

Back to top