Foscam FI9900P

Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
148 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 109,90

Speciale prijs € 98,00 Excl. BTW: € 80,99


LiveZilla Live Chat Software

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 148 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15
Fijne camera met toch enkele minpuntjes Review door Bert
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
De camera heeft vrijwel mooi beeld prijs kwaliteit bekeken.
Bij melding van beweging is de beweging reeds verdwenen eer de camera begint te filmen. Dat is dus wel enorm vervelend!
De meldingen stellen meestal ook niets voor een mug die voorbij komt heeft hij opgemerkt maar personen die voorbij komen niet.
De camera is goed voor gebruik om Live beelden te bekijken niet om te dienen als bewaking.
Gemakkelijk op te stellen kan niet gevoed worden via internet aansluiten dient dus kortbij een stopcontact te staan. Hij is dus alles behalve draadloos.
(Geplaatst op 27-01-2020)
Prachtige camera Review door Frank
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Prachtige camera! Super goed beeld en reageert enorm snel ondanks dat de wifi- router ver weg hangt. Wel wat probleempjes gehad met de pc software, maar uitstekende hulp gehad van de klantenservice! Lasdoos ook echt een aanrader! (Geplaatst op 16-12-2019)
Zeer degelijke camera Review door Marc
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Deze camera is één van de beste, zo niet de beste die ik ooit gehad heb . Zeer kwalitatief in uitvoering , robuust , en een uitmuntende beeldkwaliteit voor deze prijs . Wel wat uitproberen om de juiste instellingen te krijgen , maar dan leer je ook ineens de mogelijkheden , en die zijn zeer ruim .
Zeer tevreden . (Geplaatst op 15-12-2019)
Uitstekende camera Review door Johan
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
De camera functioneert naar volle tevredenheid en geeft een uitstekend beeld.
Veel instellingen mogelijk; dat zou ook een valkuil kunnen zijn omdat je door de bomen het bos niet meer ziet.
Om de beelden via internet te kunnen bekijken en op een NAS op te slaan is wel enige kennis van zaken nodig.
Persoonlijk vind ik het opslaan op een SD-kaart vrij zinloos i.v.m. de relatief kleine opslagcapaciteit.
Al met al voldoet de camera helemaal aan de verwachtingen. (Geplaatst op 12-12-2019)
goed Review door Wim
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
werkt uitstekend (Geplaatst op 14-11-2019)
Zeer goed product!! Review door Bram
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Zeer makkelijk te installeren! En goed product!! (Geplaatst op 27-09-2019)
Mooie camera Review door Arjan
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Het is een mooie stevige camera met goed beeld ook in het donker.
Makkelijk te installeren.
IR leds zijn uitschakelbaar. (Geplaatst op 11-09-2019)
Zeer goed! Review door Elles
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Fijne camera, grote klantvriendelijkheid! (Geplaatst op 22-07-2019)
Goede camera Review door Johan
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Valt weinig over te zeggen, goede camera voor het geld. Goed beeld in donker en best een redelijke resolutie.
De app werkt ook goed, hoewel het Chinees is, dus je kan je afvragen hoe anoniem alles is. (Geplaatst op 16-07-2019)
Buitencamera Review door Evert
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Had camera gekocht en ziet er prima uit doet het ook goed maar om af kaart erin te stoppen koet je hem open maken. Na het open maken krijg ik hem niet meer goed gesloten ivm schroef. Bel je klantenservice zeggen ze dat je maar naar de ijzerhandell moet gaan. Dat vind ik niet echte goede service. Hij is nu niet meer waterdicht en krijg geen schroefje die wel past (Geplaatst op 24-06-2019)

Artikelen 1 tot 10 van 148 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Foscam FI9900P

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
loading   Bezig met laden...

Back to top