ALLNET 1200Mbit HomePlug AV Powerline Adapter met High PoE Injector, ALL1681203

Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
8 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Incl. BTW: € 119,90 Excl. BTW: € 99,09

Klantenreviews

8 ticket(s)

per pagina
Stekkers Review door Jos
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Ideaal ...hoef niet meer met snoeren door het huis heen ...zeker aan te raden...een dikke 10 (Geplaatst op 02-02-2018)
Prima apparaat Review door Martin
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Doet wat 'ie moet doen, met een prima beeld / hoge data overdracht. Tip: de PoE versie laat niet zien dat hij na 1 minuut gaat slapen, en om te pairen moet hij 'wakker' zijn (als je op het knopje drukt terwijl hij slaapt werkt het niet). Dus stekker erin en gelijk pairen. (Geplaatst op 08-04-2017)
Prima product Review door Len
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Ik kocht deze bridge samen met een exemplaar zonder poe injector. De bedoeling was om een afstand van 140 meter te overbruggen tussen huis en schuur en bij de schuur een wifi camera te plaatsen. De afstand van 140 meter bleek te groot. Een afstand van 50 meter kon ik wel testen en die werkte goed.. (Geplaatst op 28-12-2016)
De ALLNET Powerline met PoE werkt goed Review door michiel
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Deze adapter is de enigste (zover ik weet) die een combinatie heeft van Powerline en PoE. Zeer makkelijk om een IP camera hierop aan te sluiten, zonder data kabels te leggen. Echter in begin een probleem om onderling tussen de Powerline adapter bij de modem (ook van ALLNET) en deze adapter bij de camera contact te krijgen. Een fasekoppelaar gaf enigszins een oplossing. Alle wandcontactdozen geven contact, echter die ik net nodig heb kan ik (ondanks de fasekoppelaar) geen contact krijgen. Een langere data kabel naar een andere wandcontactdoos in dezelfde kamer gaf een oplossing. Wat tegen valt is de werkelijke snelheid, zo'n maximaal 10 Mbit (voor een camera die is ingesteld op een frame snelheid van een paar per seconden, niet direct een probleem) (Geplaatst op 19-01-2016)
goed (bijna zeer goed) Review door emmanuel
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Deze homeplug werd inderdaad vlot geleverd, en is vrij eenvoudig te installeren. ALLNET is blijkbaar de enige firma die dit soort homeplugs fabriceert (PLC + PoE) voor IP-cams.

Maar over de levensduur van de ALLNET-apparatuur heb ik zo mijn twijfels :op een maand tijd vielen er twee uit zodat mijn IP-cam niet meer functionneerde. Na 2 à 3 jaar gebruik heb ik al mijn homeplugs van dit merk moeten vervangen.Made in China of daar ergens zeker?
Levensduur kan absoluut beter.
(Geplaatst op 10-08-2015)
snelle levering Review door teovmy
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Product was snel geleverd. Zeer tevreden (Geplaatst op 17-11-2012)
Zeker een aanrader Review door Henk
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Deze unit gekocht en hiermee een Eyesight POE camera (outdoor) model 615PW mee voorzien van spanning en signaal. Werkt als een trein, aanrader dus! (Geplaatst op 23-02-2012)
Perfecte oplossing! Review door Fons van Dijk
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Deze oplossing kwam mij ter ogen en dit werkt perfect met een POE camera van Y-cam (type Bullet). Deze heb ik nu aan mijn schuur gehangen en de power en signaal komt direct uit de POE powerline unit. Super handige oplossing dus. (Geplaatst op 23-02-2012)

8 ticket(s)

per pagina
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: ALLNET 1200Mbit HomePlug AV Powerline Adapter met High PoE Injector, ALL1681203

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
loading   Bezig met laden...

Back to top