Foscam G4P wit

Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
40 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Incl. BTW: € 119,00 Excl. BTW: € 98,35

Klantenreviews

Artikelen 31 tot 40 van 40 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Goed beeld rest kon beter Review door Dennis
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Beeld van de cam is goed zowel dag als nacht.
Let op! De human detection werkt alleen als je de cloud service van Foscam zelf neemt!
Die krijg je een jaar lang 8 uren opnemen gratis van ze.
De human detection werkt dus niet als je op SD kaart opneemt.
Best een groot minpunt.
De bewegings detection werkt wel bij de SD kaart.. Dan heb je uiteraard wel veel last van neppe meldingen..


(Geplaatst op 06-11-2019)
Goede cam maar let op.. Review door Den
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Beeld kwaliteit is goed.
Maar let wel op.
De Human detection werkt alleen als je de cam laat opnemen via de Foscam cloud!
Wil je op de SD kaart opnemen dan moet de camera software staan ingesteld op motion detection.. staat hij op human detection dan neemt ie niks op de SD kaart. Een erg groot nadeel. De human detection was perfect geweest als die ook bij de SD kaart werkte.
Zal wel weer marketing zijn om toch nog cloud service te verkopen.
Het eerste jaar 8uurs cloud opslag is gratis bij Foscam. (Geplaatst op 26-10-2019)
Persoon detectie Review door Yves
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Camera speciaal gekocht voor de persoon detectie, maar ik krijg verschillende bewegings- meldingen van de regen en andere.
ongeveer 800 mails gekregen deze nacht van persoon detectie en niemand te zien op de beelden. (Geplaatst op 29-09-2019)
Gewoon er goed voor deze prijs een 2M camera Review door P.B
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Gewoon er goed voor deze prijs een 2M camera en makkelijk te installeren met de Foscamtool (Geplaatst op 24-09-2019)
Goed product tegen een scherpe prijs Review door Paul
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Goede service (Geplaatst op 06-09-2019)
Vlotte service Review door Roland
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
uitstekende camera, mooi beeld ook 's nachts, gemakkelijk te installeren (Geplaatst op 04-09-2019)
Tevreden Review door ferat
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Mijn eerste Foscam daarvoor Dahua gehad.Allebei van prima kwaliteit.
(Geplaatst op 03-09-2019)
Prijs kwaliteit tevreden! Review door Luc
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
De Camera geeft overdag een zeer goed en duidelijk helder beeld. De beeldkwaliteit ‘s nachts laat te wensen over bij minimale belichting. De IR leds zijn zeker niet voldoende zelfs niet binnen een afstand van 10 m. (Geplaatst op 28-07-2019)
Prima camera Review door Jorrit
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Nu 2 weken de camera in mijn bezit.
Voldoet aan de verwachting, mooi beeld en goed functionerende app. (Geplaatst op 22-06-2019)
Grote kijkhoek met scherp beeld Review door Hayco
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Ik heb deze camera in mijn achtertuin hangen. Door de grote kijkhoek kan ik de hele tuin zien. Door de hoge resolutie is het beeld goed en scherp. Personen op een afstand van zo'n 10 meter zijn nog goed te identificeren.
De installatie verliep zonder problemen. Ook het toevoegen aan Surveillance Station van Synology verliep zonder problemen.
Al met al ben ik erg tevreden over deze camera. Ik ga binnenkort mijn huidige camera op de oprit vervangen door een G4P. (Geplaatst op 20-06-2019)

Artikelen 31 tot 40 van 40 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Foscam G4P wit

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
loading   Bezig met laden...

Back to top