Foscam G4P wit

Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
14 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Incl. BTW: € 121,99 Excl. BTW: € 100,82

LiveZilla Live Chat Software

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
SUPERCAMERA Review door geert
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb de laatste 10 jaar misschien wel 15 FOSCAM camera's bij IPcamshop gekocht. Het valt mij op dat de camera's steeds beter EN steeds goedkoper worden. En de G4P camera's overtreffen helemaal de verwachtingen: ze hebben een mooi breed beeld (dat heet 'grote kijkhoek' geloof ik) waardoor 1 camera bijna net zoveel beeldveld heeft als vroeger 2 camera's hadden.Ze werkten direkt, ook de koppeling met de Foscam-recorder was snel gebeurd.

En een mooi beeld: zelfs als het zo donker is dat een mens niets meer ziet.. laat de camera gewoon alles zien.
zien is geloven? kijk op http://webcam.af.nl/indexstart.htm. U ziet gelijk welke 4 camera's FOSCAM G4P camera's zijn!

Haha - ik bén dan wel 10 jaar klant maar bij elke aanschaf google ik of ik dezelfde camera elders voor minder kan krijgen. NOOIT! Bovendien: de mensen van IPcamshop hebben verstand van hun handel - één keer kwam ik ergens niet uit en werd ik direct zeer correct geholpen! En dat laatste is eigenlijk nog wel het belangrijkste.

IPcam shop is een AANRADER

Met vriendelijke groet
Geert van Dijk
Arnhemse Fijnhouthandel BV (Geplaatst op 11-12-2019)
weet niet wat de vraag was Review door Adje
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Bij de verzending ging het niet helmaal goed, kreeg de camera die ik later heb besteld eerst en de andere een dag later, en de track en trace code kwam toen de camera al geplaatst was. Verder ben ik tevreden. Hartelijk dank voor de verdere prettige en nette afhandeling.

De oorzaak schuiven we maar op de drukte. (Geplaatst op 10-12-2019)
Prijs kwaliteit is super Review door Kurt
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Makkelijk te installeren
Goede beeldkwaliteit
Vlotte levering (Geplaatst op 19-11-2019)
Prima camera voor goede prijs Review door Hans
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Snel geïnstalleerd via WPS. Prima beeld. Bewegingsdetectie werkt goed. Ik had in eerste instantie niet door dat er een apart formatteringstool is om 64 of 128 Gb kaartjes te laten werken. Ik had al eerder een Foscam. De volgende camera zal weer Foscam zijn. (Geplaatst op 15-11-2019)
Goed beeld rest kon beter Review door Dennis
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Beeld van de cam is goed zowel dag als nacht.
Let op! De human detection werkt alleen als je de cloud service van Foscam zelf neemt!
Die krijg je een jaar lang 8 uren opnemen gratis van ze.
De human detection werkt dus niet als je op SD kaart opneemt.
Best een groot minpunt.
De bewegings detection werkt wel bij de SD kaart.. Dan heb je uiteraard wel veel last van neppe meldingen..


(Geplaatst op 06-11-2019)
Goede cam maar let op.. Review door Den
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Beeld kwaliteit is goed.
Maar let wel op.
De Human detection werkt alleen als je de cam laat opnemen via de Foscam cloud!
Wil je op de SD kaart opnemen dan moet de camera software staan ingesteld op motion detection.. staat hij op human detection dan neemt ie niks op de SD kaart. Een erg groot nadeel. De human detection was perfect geweest als die ook bij de SD kaart werkte.
Zal wel weer marketing zijn om toch nog cloud service te verkopen.
Het eerste jaar 8uurs cloud opslag is gratis bij Foscam. (Geplaatst op 26-10-2019)
Persoon detectie Review door Yves
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Camera speciaal gekocht voor de persoon detectie, maar ik krijg verschillende bewegings- meldingen van de regen en andere.
ongeveer 800 mails gekregen deze nacht van persoon detectie en niemand te zien op de beelden. (Geplaatst op 29-09-2019)
Gewoon er goed voor deze prijs een 2M camera Review door P.B
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Gewoon er goed voor deze prijs een 2M camera en makkelijk te installeren met de Foscamtool (Geplaatst op 24-09-2019)
Goed product tegen een scherpe prijs Review door Paul
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Goede service (Geplaatst op 06-09-2019)
Vlotte service Review door Roland
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
uitstekende camera, mooi beeld ook 's nachts, gemakkelijk te installeren (Geplaatst op 04-09-2019)

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Foscam G4P wit

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
loading   Bezig met laden...

Back to top