Dahua LOOC LeChange C26EP - HD 1080P - 2 MP - WiFi - SD - Microfoon/Speaker - PIR sensor

Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
9 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 118,90

Speciale prijs € 99,90 Excl. BTW: € 82,56


LiveZilla Live Chat Software

Klantenreviews

9 ticket(s)

per pagina
Zeer snelle levering ook naar Belgie, de dag nadien bezorgd. Review door Rita
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Zeer degelijk compacte camera. Vrij eenvoudige installatie via de app... wel eventjes moeten zoeken maar wel gelukt! Zeer mooie beelden, super dat er mogelijkheid is om het licht te laten aangaan bij bewegingsdetectie en instellen pir zone, moet dit wel nog doen. Ook handig is de sirene die men kan laten afgaan wanneer er onraad is geeft veiligheidsgevoel. Zeer tevreden met mijn aankoop. Nu enkel de camera nog ophangen... (Geplaatst op 14-03-2019)
Goede koop van Dahua Camera met cloud app Review door Ronnie
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
De camera is van hele goede kwaliteit en makkelijk te configureren. Wifi bereik is goed en makkelijk is te stellen. Alle opties die ze vermelden werken ook goed, echter de sirene en wit licht gebruik ik niet omdat deze bij de voordeur hangt en ik anderen niet wil attenderen op de camera. Kwaliteit van beeld is goed, echter hij start altijd met de SD kwaliteit, bij het kijken via de app moet je dan altijd eerst de HD aanzetten om het betere beeld te kunnen zien. Dat is dan wel echt scherp. Ook in het donker is beeldkwaliteit voldoende. Meest optimale van deze camera is dat deze geen antennes heeft en toch wifi bereik goed is. (Geplaatst op 14-01-2019)
Geleverd naar verwachting Review door Lars
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Camera op tijd ontvangen en netjes verpakt. Het installeren op mijn synology kostte meer tijd dan verwacht, maar via de standaard app was plug & play. Beeld van camera is zeer scherp. (Geplaatst op 13-01-2019)
Prima camera Review door Eric
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Eenvoudige plug&play installatie zowel softwarematig m.b.v. de LeChange app als hardwarematig i.v.m. de enkele dunne kabel met usb-aansluiting. Bij andere camera's moet vaak een flinke kabel(boom) worden doorgevoerd, maar hier volstaat een kleinere opening wat ik echt een voordeel vind van deze camera. Beeldkwaliteit is zowel dag als nacht prima en grote beeldhoek maakt het mogelijk om ook bij beperkte afstand toch voldoende in beeld te kunnen hebben. (Geplaatst op 27-12-2018)
Tevreden Review door Kasper
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Levering naar België de dag na bestelling. Installatie eenvoudig. Het toestel is heel compact, voelt erg licht aan, maar doet wat moet! Het ingebouwde lampje geeft redelijk wat licht. De sirene is niet indrukwekkend luid.
Klantendienst (nog) niet nodig gehad. Tevreden over de aankoop! (Geplaatst op 30-10-2018)
Leuke camera met kanttekeningen Review door Will
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Camera zoals beloofd dag na bestelling ontvangen.
Plug &play was het echter niet. Na het scannen van de QR code(nee niet de barcode gescand)kwam de Lechange app met de instruktie om de netwerkkabel aan te sluiten maar deze camera heeft geen netwerkaansluiting. Verbinden via wifi lukte niet. Daarna de camera met serienummer in de app aangemeld en dit werkte wel. Lijkt wel of de WR code op de doos niet van deze camera was. Tja die zie je niet gelijk aankomen dus plug &play met kanttekeningen.
De prestaties. Beeld is prima maar blijft niet op HD staan moet telkens handmatig. Detectie gevoeligheid instellen is kwestie van even testen. Bij 4 en iets beperkter scangebied werkt het bij mij perfect. Niet elke auto die voorbij komt detecteert de camera en je hoeft ook niet er voor te staan alvorens hij zich meldt. Licht is te synchroniseren met detectie maar de ‘sirene’ niet kun je alleen handmatig af laten gaan. Microfoon en speaker werken redelijk. Is hoorbaar met enige vertraging. Ik heb er een sd kaartje in gestopt maar de app blijft vragen of je je niet betaald wilt aanmelden voor de cloud erg irritant. Hoe het verder met opnemen en afspelen gaat moet ik nog ervaren. Service van ip cam shop is top antwoorden zelfs in het weekend.

Reactie van IPcam-shop:
Beste Will,
Bedankt voor uw review. Er zijn 2 QR codes aanwezig op de doos van de camera, 1 van de camera zelf, en 1 van de app, wellicht had u die ingescanned?
De camera streamed inderdaad standaard op SD kwaliteit, en niet op HD kwaliteit. Dit is om data te besparen. Wanneer u de beelden opneemt op een SD kaart, recorder, ect. Is dit wel in HD kwaliteit. Maar in de app gaat deze inderdaad standaard weer terug naar SD kwaliteit vanwege die reden.
De sirene die automatisch aangaat moet nog als feature komen, deze komt uit in de volgende software update. Dat er enige vertraging is met de audio klopt inderdaad, hier hebben de meeste camera's last van, dit komt vanwege de verbinding.
We zullen nader onderzoeken en navragen bij Dahua waarom er gevraagd blijft worden om via de cloud op te nemen, dit is namelijk niet de bedoeling.

Met vriendelijke groet,

IPcam-shop
(Geplaatst op 13-10-2018)
Leuke betaalbare consument camera. Review door Egon
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Wij hebben deze camera nu 2 weken bij de voordeur hangen. Installatie was erg gemakkelijk met de Lechange App.

Beeldkwaliteit van de camera is super en ook de IR 's nachts is erg goed! Hoewel deze maar 10 meter is (genoeg voor de voordeur) kunnen we zelfs tot aan de straat alles goed zien! Handig is ook dat er een extra lamp aangaat bij beweging, fijn als je zelf in het donker het sleutelgat probeert te zoeken. De kijkhoek is ruimvoldoende, we kunnen vanaf de voordeur onze hele voortuin zien! En ook de spraakfunctie is erg handig! De kinderen kregen onlangs de voordeur niet open omdat deze een beetje klemde en ik kan ze via de camera helpen!

Je kunt de camera zo instellen dat hij alleen opneemt wanneer hij beweging detecteert en dat werkt goed! Maar dan komen we gelijk bij de grote zwakte van deze camera en dat is de Lechange App! Deze heeft elke keer problemen met het bufferen van de beelden, zowel de livestream beelden als de opgeslagen beelden op de camera! Dit resulteert in de livestream als een grijze balk die maar heel langzaam verdwijnt. En bij de opgeslagen beelden lukt het soms niet om ze af te spelen! (Android en iOS) En dat ligt aan de de Lechange App, want we hebben de camera ook aangesloten op onze Synology NAS en en dat werkt perfect! Dus de NAS neemt de zelfde beelden op als de camera en daar ondervinden we geen problemen óók niet in de livestream!

Dus kortom: top camera voor het geld alleen de meegeleverde app heeft wat tekortkomingen! (Geplaatst op 01-10-2018)
Prettige verassing Review door Jos
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Deze camera besteld via IPcamshop en bevalt beter dan gedacht. Klein model en veel mogelijkheden. De PIR sensor is super. Levering was snel en netjes verzorgd van deze shop. (Geplaatst op 14-09-2018)
Complete camera! Review door van den Berg
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Deze camera is zeer compleet qua features en compact van formaat! Ben erg blij met de PIR functie want ik krijg nu geen of nauwelijk valse alarmen binnen van beweging. Ik heb er gelijk 2 gekocht 1 voor binnen en 1 voor buiten. Topproduct!! (Geplaatst op 12-09-2018)

9 ticket(s)

per pagina
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Dahua LOOC LeChange C26EP - HD 1080P - 2 MP - WiFi - SD - Microfoon/Speaker - PIR sensor

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
loading   Bezig met laden...

Back to top