Dahua DH-SD1A203T-GN - 2MP Dome - 15m nachtzicht - PoE - Pan Tilt Zoom - Microfoon

Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
14 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 249,90

Speciale prijs € 214,90 Excl. BTW: € 177,60


LiveZilla Live Chat Software

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Prima compacte dome camera Review door Steve
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Camera netjes ontvangen en werkte verder goed. Ik persoonlijk had verwacht dat er meer smart detectie software beschikbaar zou zijn bij deze camera. IP-Cam hierover gesproken en men gaf aan dat je dan over een camera praat van +/-€2000,-. Verder voor alarm melding op de telefoon zou ik een abonnement moeten afsluiten bij Dahua wat ik nadelig vond. Voor de rest is de kwaliteit en werking van de camera goed. Ik heb de camera toch geretourneerd wat perfect geregeld en afgehandeld is door IP-Camshop, mijn dank hiervoor. (Geplaatst op 04-07-2019)
Prima cam Review door RH
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Heel makkelijk aan te sluiten (Geplaatst op 17-06-2019)
Mooi beeld, grote hoek Review door Ton
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Nu een week in gebruik. Mooi beeld en grote hoek. De PTZ werkt langzaam, maar dat komt omdat ik de camera gebruik met Ivideon. De temperatuur van de camera is nu 41grC, ben benieuwd wat dat in de zomer gaat worden, want de behuizing is gesloten.
Verder werkte de camera in één keer, samen met de Dahua 4 Port PoE Switch.
Verzending was snel. (Geplaatst op 14-02-2019)
Prachtige camera Review door aime
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Snelle service (Geplaatst op 12-11-2018)
Prachtige camera Review door aime
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Snelle service (Geplaatst op 12-11-2018)
Prachtige camera Review door aime
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Reeds 8 cameras aangeschaft
Prachtig resultaat!! (Geplaatst op 05-11-2018)
PRIMA SERVICE ! Review door Jos
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Prima product en IPcam-shop medewerkers zijn zeer klantgericht en vriendelijk.
Zeer snelle response op vragen en luisteren goed naar klant om snel tot een goede oplossing te komen.
Kan IPcam-shop zeker adviseren.

Kortom PRIMA SERVICE ! (Geplaatst op 31-10-2018)
Top dome camera! Review door Pedro
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Dome Camera aangeschaft samen met PoE-injector voor bij voordeur. Werkt echt super en geeft mooie en haarscherpe beelden. Is perfect in te stellen en met Pan Tilt Zoom en is ideaal voor controle bij een voordeur of hal.
Camera is heel gemakkelijk zelf te installeren. Ik heb nog een ander type camera van Dahua en ben erg tevreden over de kwaliteit en service van IPCam-shop. Kortom een supergave dome camera voor een scherpe prijs. (Geplaatst op 18-10-2018)
Prachtig Review door aime
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prachtige camera
Gemak van instellingen ,goede nachtzicht ,scherpe beelden , mooi kleur
Werkt op verschillende apps op de smartphone
Een aanrader prijs kwaliteit 10/10 (Geplaatst op 08-10-2018)
Gewoon goed! Review door Erik
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Geen spijt van deze aankoop! De camera doet wat beschreven staat. Installatie is makkelijk, opslag op de Nas perfect! Beelden zijn super van kwaliteit ook ‘s nachts. Starlight is al goed maar de IR maakt het nog scherper.
Aankoop icm muurbeugel en vivotek PoE injector.
(Geplaatst op 17-09-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Dahua DH-SD1A203T-GN - 2MP Dome - 15m nachtzicht - PoE - Pan Tilt Zoom - Microfoon

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
loading   Bezig met laden...

Back to top