Dahua DH-SD22404T-GN-W-S2

Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
21 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 199,90

Speciale prijs € 179,90 Excl. BTW: € 148,68

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 21 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Dahua IP camera makkelijk toe te voegen aan netwerk Review door G.D.
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Mooie en kleine IP camera, Handig met eigen gDMSS Plus app te combineren of aan Synology NAS surveillance toe te voegen. Met de webbrower van Google of Edge (windows 10 of mac OS) zijn live beelden niet te zien. De plugins werken ook niet. Dit lukt wel met oude versie van internet explorer (10). Ik heb twee camera's aangeschaft.
Ik had i.v.m. de webbrower problemen klantenservice gebeld maar je wordt professioneel naar de site van leverancier, Q&A of forum geleid maar zonder goede oplossing. (Geplaatst op 25-05-2020)
Super Camera. Review door Ramon
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Deze camera voor de tweede keer aangeschaft dachten we in eerste instantie dat de opslag kaart niet herkent werd door de camera.
Terug gestuurd en binnen een dag was de oplossing er al. Bleek de nieuw opslag kaart defect te zijn. De volgende dag weer de camera terug en een nieuw kaart.
Super goede service en heel snel gehandeld.
Ik blijf zeker hier mijn spullen bestellen en de camera werkt echt perfect. Ook in de nacht met maar een heel klein beetje licht. (Geplaatst op 21-05-2020)
Mooi product en snelle service Review door AA
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Het koppelen met de app was even lastig. Model werd op voorhand niet herkend.

De app biedt minder instelmogelijkheden dan de bijgevoegde software voor op de PC. Dit is uiteraard feedback voor de ontwikkelaar.

Producten snel geleverd!
(Geplaatst op 12-05-2020)
Prima Review door Said
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Goed (Geplaatst op 18-03-2020)
KAN NIET BETER Review door Jose
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Zeer snelle afhandeling, snelle verzending , hulp bij probleem via telefonisch contact = 100% . Zeer goede en functionerende IP-cam . Zelfs bij volledige duisternis , bedoel daarmee dat de straat verlichting ruimschoots en voldoende is om goed nachtzicht te verkrijgen. Geen infra rode nachtlichtjes nodig .Is zeker aan te raden camera voor iemand die vanachter de ruit ( raam ) de camera wil gebruiken , geen weerkaatsing in raam ( ruit ) van infrarood lampjes daar deze niet aanwezig zijn en toch zeer goed bruikbaar s'avonds en s'nachts . PRIMA CAMERA. (Geplaatst op 06-02-2020)
Prima camera Review door John
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Doet wat beloofd is. Mooi beeld, ook in nachtmodus. Geen contact gehad met klantenservice. (Geplaatst op 02-01-2020)
Zeer goede PTZ camera Review door Thijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Deze camera aangeschaft om de oprit in de gaten te houden. Erg goed beeld door de 4MP. Ik was huiverig daar deze cam geen IR heeft voor in de avond en nacht, echter met een beetje licht van buiten doet deze het al perfect. Instellen van de camera gaat redelijk goed en met de IMOU app werkt de beeldopslag perfect. Erg tevreden met deze aanschaf. (Geplaatst op 18-09-2019)
Prima wifi camera met prima beeld Review door johan
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Camera na twee dagen ontvangen alles keurig verpakt. Het aansluiten en instellen was ook goed te doen binnen 10 minuten had ik beeld. Via telefoon alles te regelen inzomen, draaien foto, of opname maken. Kan ingesteld worden dat hij automatisch een signaal geeft bij beweging. (Geplaatst op 24-07-2019)
Zeer goed !!! Review door arno
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Camera gekocht, heeft zoals gezegd genoeg aan zeer weinig licht savonds/snachts. Wij hebben alleen straatverlichting en zelfs dan is er perfect beeld.... (Geplaatst op 27-06-2019)
Prima camera met eenvoudige installatie Review door John
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Na telefonisch hulp heb ik besloten deze camera te kiezen.
Voor mij was van belang dat de camera voor nachtzicht GEEN gebruikt maakt van IR omdat de camera achter glas staat.
Nachtzicht bij straatverlichting is prima, zonder verlichting straatverlichting geen duidelijk beeld.
NAS was eenvoudig aan te sluiten op een Synology NAS (Geplaatst op 22-05-2019)

Artikelen 1 tot 10 van 21 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Dahua DH-SD22404T-GN-W-S2

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
loading   Bezig met laden...

Back to top