Dahua LeChange G26P Bullet - HD 1080P - 2 MP - WiFi - H.265 - Microfoon

Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
35 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 109,90

Speciale prijs € 89,90 Excl. BTW: € 74,30


LiveZilla Live Chat Software

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Prijs/kwalitatief is prima Review door Fred
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Camera is een uitstekende aanvulling op mijn al aanwezige dome van Dahua. 2 MP camera die zijn werk goed doet, alleen op de 32 GB sd kaart die af en toe de melding genereert op de app met: device storage corrupted. Verder registreert hij alle data. Verder een prima camera in een stevige behuizing. (Geplaatst op 14-06-2019)
Gewoon goede camera Review door Wilfried
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Goede camera niks op aan te merken (Geplaatst op 22-05-2019)
mooi beeld en stevige kwaliteit Review door Lennert
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
deze cam is stevig en geeft zeker in de nacht een mooi zicht. de firmware is even uitzoeken maar daarna we makkelijk in gebruik. (Geplaatst op 20-03-2019)
Dahua G26P Review door sandy
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Fijne camera, goede behuizing, na aanraden de camera gekocht, enige nadeel is, dat deze geen extra knik heeft, dus je kan hem niet 90 graden draaien, beeld is ook perfect, ga er nog een bestellen. (Geplaatst op 14-02-2019)
Toch Plug & Play Review door Gijske
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Zo wat bij iedere camera te koop op internet staat Plug & Play, en dat zal ook wel, als alles goed gaat en je laptop die instellingen en programma's heeft die de camera nodig heeft. Maar owee als een file mist of een instelling verkeerd is. Is me bij twee andere webshops overkomen en uiteindelijk gingen de camera's weer retour omdat ik ze niet aan de praat kreeg (terwijl ik echt niet onhandig ben op dit gebied). In beide gevallen geen support van de klantenservice. Ja, wel support om het apparaat weer terug te nemen, maar ja daar gaat het je uiteindelijk niet om. Heel anders ging het bij IP-camshop, hier werd ik uitgebreid en vriendelijk geholpen om de cam aan de praat te krijgen. En nu doet ie het perfect. Meteen een tweede camera besteld met alle vertrouwen in een goede afloop. Haha, en nu ik dit typ staat Post.nl voor de deur met de tweede camera :-) (Geplaatst op 06-02-2019)
Prima Review door J.L. Warntjes
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
verzending perfect. Als leek had ik de reviews gelezen, en ik dacht dat wordt het niet om dit te installeren. Maar toch besteld. Prima webcam. Zonder probleem geïnstalleerd. de klantenservice is prima, geen gewacht, vrijwel direct heb je contact, en goede uitleg. Dit is mijn 5de camera. (Geplaatst op 01-02-2019)
Goed Review door Mohamed
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Tot nu toe goed bevallen, makkelijke installatie (Geplaatst op 27-01-2019)
Prima kwaliteit! Review door Jos
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
De camera is van robuuste kwaliteit. De installatie instructie zou nog wat beter kunnen; meer stapsgewijs. De telefoon app voldoet, maar zou wat stabieler kunnen zijn. Uiteindelijk heb ik de camera een vast IP adres gegeven, waardoor mijn Synology NAS hem niet meer kwijtraakt. Het kost wat moeite en zonder ICT kennis en doorzettingsvermogen toch ietwat moeilijk, denk ik zo. Heel tevreden over de tel. Support van deze shop!!. (Geplaatst op 23-01-2019)
Uitstekende camera Review door Willem
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Heb nu 2 camera’s en ben erg tevreden.
Had hiervoor een ander merk welke regelmatig uitvielen.
Deze camera is veel makkelijker te installeren en heeft een hele grote zicht hoek.
Goed beeld ook snachts
(Geplaatst op 17-01-2019)
Goede camera voor scherpe prijs Review door Ricardo
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Had zelf al een dik jaar geleden deze camera aangeschaft, werkte erg goed en gaf een net beeld. Na het laten zien aan mijn opa was hij ook verkocht, daar ook nog maar 1 voor besteld. Het installeren van deze camera ging ook weer goed.
De app is er ook goed op vooruit gegaan, met steeds meer mogelijkheden voor instellen zonder daarvoor de aparte software op de pc te gebruiken.
Nog steeds erg tevreden, en mijn opa nu ook. (Geplaatst op 16-01-2019)

Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Dahua LeChange G26P Bullet - HD 1080P - 2 MP - WiFi - H.265 - Microfoon

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
loading   Bezig met laden...

Back to top