Dahua LeChange G26P Bullet - HD 1080P - 2 MP - WiFi - H.265 - Microfoon

Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
32 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 109,90

Speciale prijs € 89,90 Excl. BTW: € 74,30


LiveZilla Live Chat Software

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Dahua G26P Review door sandy
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Fijne camera, goede behuizing, na aanraden de camera gekocht, enige nadeel is, dat deze geen extra knik heeft, dus je kan hem niet 90 graden draaien, beeld is ook perfect, ga er nog een bestellen. (Geplaatst op 14-02-2019)
Toch Plug & Play Review door Gijske
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Zo wat bij iedere camera te koop op internet staat Plug & Play, en dat zal ook wel, als alles goed gaat en je laptop die instellingen en programma's heeft die de camera nodig heeft. Maar owee als een file mist of een instelling verkeerd is. Is me bij twee andere webshops overkomen en uiteindelijk gingen de camera's weer retour omdat ik ze niet aan de praat kreeg (terwijl ik echt niet onhandig ben op dit gebied). In beide gevallen geen support van de klantenservice. Ja, wel support om het apparaat weer terug te nemen, maar ja daar gaat het je uiteindelijk niet om. Heel anders ging het bij IP-camshop, hier werd ik uitgebreid en vriendelijk geholpen om de cam aan de praat te krijgen. En nu doet ie het perfect. Meteen een tweede camera besteld met alle vertrouwen in een goede afloop. Haha, en nu ik dit typ staat Post.nl voor de deur met de tweede camera :-) (Geplaatst op 06-02-2019)
Prima Review door J.L. Warntjes
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
verzending perfect. Als leek had ik de reviews gelezen, en ik dacht dat wordt het niet om dit te installeren. Maar toch besteld. Prima webcam. Zonder probleem geïnstalleerd. de klantenservice is prima, geen gewacht, vrijwel direct heb je contact, en goede uitleg. Dit is mijn 5de camera. (Geplaatst op 01-02-2019)
Goed Review door Mohamed
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Tot nu toe goed bevallen, makkelijke installatie (Geplaatst op 27-01-2019)
Prima kwaliteit! Review door Jos
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
De camera is van robuuste kwaliteit. De installatie instructie zou nog wat beter kunnen; meer stapsgewijs. De telefoon app voldoet, maar zou wat stabieler kunnen zijn. Uiteindelijk heb ik de camera een vast IP adres gegeven, waardoor mijn Synology NAS hem niet meer kwijtraakt. Het kost wat moeite en zonder ICT kennis en doorzettingsvermogen toch ietwat moeilijk, denk ik zo. Heel tevreden over de tel. Support van deze shop!!. (Geplaatst op 23-01-2019)
Uitstekende camera Review door Willem
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Heb nu 2 camera’s en ben erg tevreden.
Had hiervoor een ander merk welke regelmatig uitvielen.
Deze camera is veel makkelijker te installeren en heeft een hele grote zicht hoek.
Goed beeld ook snachts
(Geplaatst op 17-01-2019)
Goede camera voor scherpe prijs Review door Ricardo
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Had zelf al een dik jaar geleden deze camera aangeschaft, werkte erg goed en gaf een net beeld. Na het laten zien aan mijn opa was hij ook verkocht, daar ook nog maar 1 voor besteld. Het installeren van deze camera ging ook weer goed.
De app is er ook goed op vooruit gegaan, met steeds meer mogelijkheden voor instellen zonder daarvoor de aparte software op de pc te gebruiken.
Nog steeds erg tevreden, en mijn opa nu ook. (Geplaatst op 16-01-2019)
prima camera met goede beeldkwaliteit Review door erik
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Levering was perfect en erg snel, volgende dag al binnen. Camera zit netjes verpakt in een stevige doos met alle materialen die nodig zijn voor de montage. wat wel jammer is dat bij montage door de muur heen er een klein gaatje aan de onderzijde van de muurplaat openblijft waar oorspronkelijk de kabel langsloopt. Er is wel een mogelijkheid om er een klein plaatje in te stoppen maar dat wordt dus niet meegeleverd. Installeren via de app gaf bij mij wisselende resultaten. Heb 1x alles weer moeten wissen en dus ook de camera weer van de muur moeten halen om de camera weer gekoppeld te krijgen. Blijkbaar si dit een probleem van de app want met het pc programma had ik geen problemen. Na plaatsen van geheugenkaart ging het helemaal mis en viel continu de verbinding uit met de camera( dit was bij beide camera's het geval) Aangezien ik alles op een NAS heb draaien heb ik de kaarten verwijderd. Helpdesk gaf wel netjes aan dat ik de camera's retour kon sturen maar heb daar voorlopig nog geen gebruik van gemaakt.

Camera heeft behoorlijk wat instelmogelijkheden voor het opnemen in verschillende resoluties maar wat mij betreft had de beeldhoek wel wat kleiner gemogen zodat het fisheye effect minder zou zijn en dus het beeld groter. Je moet nu behoorlijk inzoomen om iets te kunnen zien maar het standaardbeeld is wel loepzuiver. Ook kan je op het beeld aangeven waar op gereageerd moet worden en welke gebieden niet.

Klein nadeel is wel dat er geen regenkap op zit dus bij slecht weer en regen krijg ik regelmatig een melding van beweging op de app van de NAS terwijl er dus niets gebeurd. (Geplaatst op 14-01-2019)
handig goedkope fijne camera Review door frank
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Niks mis met deze camera, Werkt perfect op Synology, goed instelbaar via de software van IP camera. Goed overzicht over eigen bos helling, zo'n 100 meter naar beneden, overdag. Nacht, zo'n 20 meter. Middels wat fine tuning via de software kun je wat meters nachtzicht winnen. Via wifi of LAN doet ie het prima. Zeer tevreden. (Geplaatst op 06-01-2019)
Top camera Review door Willem
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Snelle installatie en goed af te stellen (Geplaatst op 04-01-2019)

Artikelen 1 tot 10 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Dahua LeChange G26P Bullet - HD 1080P - 2 MP - WiFi - H.265 - Microfoon

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
loading   Bezig met laden...

Back to top