Dahua LeChange G26P Bullet - HD 1080P - 2 MP - WiFi - H.265 - Microfoon

Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
27 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 109,90

Speciale prijs € 89,90 Excl. BTW: € 74,30


LiveZilla Live Chat Software

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Uitstekende camera Review door Willem
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Heb nu 2 camera’s en ben erg tevreden.
Had hiervoor een ander merk welke regelmatig uitvielen.
Deze camera is veel makkelijker te installeren en heeft een hele grote zicht hoek.
Goed beeld ook snachts
(Geplaatst op 17-01-2019)
Goede camera voor scherpe prijs Review door Ricardo
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Had zelf al een dik jaar geleden deze camera aangeschaft, werkte erg goed en gaf een net beeld. Na het laten zien aan mijn opa was hij ook verkocht, daar ook nog maar 1 voor besteld. Het installeren van deze camera ging ook weer goed.
De app is er ook goed op vooruit gegaan, met steeds meer mogelijkheden voor instellen zonder daarvoor de aparte software op de pc te gebruiken.
Nog steeds erg tevreden, en mijn opa nu ook. (Geplaatst op 16-01-2019)
prima camera met goede beeldkwaliteit Review door erik
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Levering was perfect en erg snel, volgende dag al binnen. Camera zit netjes verpakt in een stevige doos met alle materialen die nodig zijn voor de montage. wat wel jammer is dat bij montage door de muur heen er een klein gaatje aan de onderzijde van de muurplaat openblijft waar oorspronkelijk de kabel langsloopt. Er is wel een mogelijkheid om er een klein plaatje in te stoppen maar dat wordt dus niet meegeleverd. Installeren via de app gaf bij mij wisselende resultaten. Heb 1x alles weer moeten wissen en dus ook de camera weer van de muur moeten halen om de camera weer gekoppeld te krijgen. Blijkbaar si dit een probleem van de app want met het pc programma had ik geen problemen. Na plaatsen van geheugenkaart ging het helemaal mis en viel continu de verbinding uit met de camera( dit was bij beide camera's het geval) Aangezien ik alles op een NAS heb draaien heb ik de kaarten verwijderd. Helpdesk gaf wel netjes aan dat ik de camera's retour kon sturen maar heb daar voorlopig nog geen gebruik van gemaakt.

Camera heeft behoorlijk wat instelmogelijkheden voor het opnemen in verschillende resoluties maar wat mij betreft had de beeldhoek wel wat kleiner gemogen zodat het fisheye effect minder zou zijn en dus het beeld groter. Je moet nu behoorlijk inzoomen om iets te kunnen zien maar het standaardbeeld is wel loepzuiver. Ook kan je op het beeld aangeven waar op gereageerd moet worden en welke gebieden niet.

Klein nadeel is wel dat er geen regenkap op zit dus bij slecht weer en regen krijg ik regelmatig een melding van beweging op de app van de NAS terwijl er dus niets gebeurd. (Geplaatst op 14-01-2019)
handig goedkope fijne camera Review door frank
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Niks mis met deze camera, Werkt perfect op Synology, goed instelbaar via de software van IP camera. Goed overzicht over eigen bos helling, zo'n 100 meter naar beneden, overdag. Nacht, zo'n 20 meter. Middels wat fine tuning via de software kun je wat meters nachtzicht winnen. Via wifi of LAN doet ie het prima. Zeer tevreden. (Geplaatst op 06-01-2019)
Top camera Review door Willem
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Snelle installatie en goed af te stellen (Geplaatst op 04-01-2019)
Top camera Review door Willem
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Snelle installatie en goed af te stellen. (Geplaatst op 04-01-2019)
Perfect velopen Review door Marc
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Uiterst tevreden van (Geplaatst op 13-12-2018)
Heb er even wat werk aan gehad, maar uiteindelijk top! Review door Arjen
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb voor deze camera's gekozen, omdat het betaalbare camera's zijn, met opslag mogelijkheid op de Synology en de goede reviews.
De eerste camera die ik had ontvangen was niet helemaal in orde. Dat heeft mij behoorlijk wat uurtjes hoofdpijn bezorgd met het proberen oplossen van het probleem en zaken uitsluiten. Helaas kan zoiets gebeuren en is het met de nieuw ontvangen camera 100% in orde.
Als je gebruik gaat maken van de (betaalde)clouddienst van de camera is het inderdaad plug en play. Super simpel.

De sd kaart die je erin kunt steken is eigenlijk alleen maar nuttig als backup, want het is nog even een gedoe om de beelden daarvan te downloaden. Bekijken van opgeslagen beelden kan wel gewoon.

Op de NAS heb je even wat meer kennis nodig, maar er is veel te vinden op het internet en de service van IPCAM Shop is gelukkig ook goed. Ik vind de NAS wel de beste mogelijkheid als je niet wilt betalen voor Clouddiensten. Ook die beelden kun je weer veilig backuppen in een vaak veel goedkopere cloud mogelijkheid.

Camera hoek is vrij breed. Kan alles goed overzien.
Dagzicht is goed, helder en scherp
Nachtzicht is bijzonder goed. Daar ben ik nog het meest content mee.
De overgang van dag naar nacht (schemer) is wat minder van kwaliteit als er veel kunstmatig licht in de buurt is. Dit kun je oplossen door de gevoeligheid anders in te stellen zodat hij eerder overschakelt naar nachtzicht.

Behuizing is robuust en voelt goed aan.

Er zit wat vuil achter het glaasje voor de lens maar gelukkig net buiten beeld van de lens.

Tip, je kunt de camera via de app niet installeren middels de QR code. Althans niet als je wifi gebruikt. Schakel over naar de optie om het via serienummer te doen en je bent klaar.

De aftrek van 2 sterren van kwaliteit is vooral te danken aan de eerste defecte camera en het vuil achter de lens van deze. Wel belangrijk om te vermelden. Als het systeem hangt, geïnstalleerd is en werkt, is het zeker gezien de prijs/ kwaliteit verhouding een mooi systeem en ik zou hem zeker weer kopen. (Geplaatst op 11-12-2018)
TOP aankoop! Review door Sandra
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Dit is een top-camera! De kwaliteit is goed en de camera is bijna volledig uit metaal gemaakt. De bevestiging aan de muur gaat vlot. Om de camera aan te sluiten op mijn wifi netwerk heb ik toch even moeten zoeken. Via de software van LeChange heb ik toch even gesukkeld, gelukkig zijn er verschillende wegen die naar Rome leiden. De te downloaden app van LeChange doet zijn werk, doch opslag is extra te betalen. Ik heb de camera zeer gemakkelijk kunnen toevoegen aan mijn Synology NAS en ik gebruik nu de surveillance app van Synology en de NAS als opslag. Mijn volgende uitbreiding zal wederom dezelfde camera zijn. Prijs/kwaliteit een zeer goede aankoop. (Geplaatst op 18-10-2018)
mooie bullet! Review door De jong
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Deze camera is beter dan ik had gehoopt. Prima aankoop. (Geplaatst op 05-10-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Dahua LeChange G26P Bullet - HD 1080P - 2 MP - WiFi - H.265 - Microfoon

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
loading   Bezig met laden...

Back to top