Dahua LeChange C22P Cue - HD 1080P - 2 MP - WiFi - 2-Weg Audio

Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
15 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 69,90

Speciale prijs € 59,90 Excl. BTW: € 49,50


LiveZilla Live Chat Software

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Een zeer goede camera tegen een kleine prijs Review door MikeVL
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Zojuist mijn nieuwe camera mogen ontvangen. Natuurlijk meteen aan de slag gegaan om deze te installeren. De installatie van de camera en de app zijn zeer eenvoudig. ook het koppelen van de camera met de app was snel geregeld. Zeer tevreden van de kwaliteit en de mogelijkheden! (Geplaatst op 03-01-2019)
Goede camera Review door ching
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Goede kwaliteit camera, brede hoek, makkelijk te installeren. Aanrader!! (Geplaatst op 20-11-2018)
Goede prijs-kwaliteit, mooi vormgegeven Review door Armin
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Mooi vormgegeven camera met prima kwaliteit beeld, vooral voor deze prijs.
Camera aansluiten en app installeren ging zeer eenvoudig en speaker en microfoon zijn scherp en duidelijk.
Enige minpunt, het is mij nog niet gelukt om de meebestelde SD-card (Kingston 64GB) werkend te krijgen, zeker geen plug-en-play op dat gebied. En dat is jammer want ik had hem juist besteld als beveiligingscamera die beelden kan opslaan voor als ik er niet ben... eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat ik hierover nog niet heb gebeld met de klantenservice.
Vooralsnog werkt die uitstekend als webcam/babyfoon! (Geplaatst op 04-11-2018)
prima camera voor die prijs Review door Piet
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prima camera beeld goed minpunten de bevestiging van voetje is labiel en internet verbinding gaat moeilijk is toch gelukt (Geplaatst op 11-09-2018)
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Review door J.L.
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Vlotte levering, goed verpakt, zonder problemen geïnstalleerd.
(Geplaatst op 17-07-2018)
Super Camera en Shop Review door Martin
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Vooraf informatie gevraagd en goed advies gekregen. Bij installatie prima hulp en ondersteuning bij een handig en goedwerkende camera. (Geplaatst op 12-07-2018)
Geweldig Review door Ramon
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Geweldig apparaatt maar dat weten we. Waar het om gaat is waar je deze koopt. Wil je goede service, een betrouwbare leverancier dan ben je hier aan het juiste adres (Geplaatst op 09-07-2018)
Perfect produkt Review door J.L. Warntjes
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Een perfecte camera. Geweldig beeld, en zeer gemakkelijk via Lechange te installeren. Ik kreeg problemen met de installatie van een microsd kaart, maar dat is deskundig en vlot opgelost.
Conclusie: een aanrader. (Geplaatst op 08-06-2018)
Perfecte service Review door Sip
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
De camera doet precies wat in de specs staat: niet minder, maar ook niet meer.
De service van IP-Camshop is werkelijk ver bovenverwachting. Ik had problemen met de installatie en veronderstelde dat er een fout in het apparaat zat. Terugsturen was gratis. De camera werd gecontroleerd, was toch OK en daarna onmiddellijk weer gratis teruggestuurd. Daarna geen probleem.
Sublieme service! (Geplaatst op 06-06-2018)
Prima webcam. Perfect scherp beeld, ook in de nacht. Het geluid is duidelijk en goed te verstaan. Het installeren is erg eenvoudig. Een halve minuut en het is geïnstalleerd. De beschrijving voor b.v. de micro sd kaart en het werken hiermee is onduidelijk. Review door J.L.
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Een goed werkende camera met zeer scherpe beelden. Een aanrader. (Geplaatst op 01-06-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Dahua LeChange C22P Cue - HD 1080P - 2 MP - WiFi - 2-Weg Audio

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
loading   Bezig met laden...

Back to top