Foscam FI9901EP

Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
14 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Incl. BTW: € 124,99 Excl. BTW: € 103,30

LiveZilla Live Chat Software

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Perfect Review door Marcel
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Goede camera , goede kwaliteit fijne app werkt goed met , Synology (Geplaatst op 09-09-2019)
Prima camera Review door Frans
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Mooi beeld voor die prijs en makkelijke installatie (Geplaatst op 28-08-2019)
Top camera. Review door Jac
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Mooie kleine camera met perfect beeld. POE werkt goed. Gebruik wel de FAB99 voor de kabels. (Geplaatst op 02-08-2019)
Super producten Review door Harm
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Mooi scherp beeld makkelijk installatie (Geplaatst op 07-04-2019)
Prijs en Kwaliteit Review door Stef
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Snelle levering, Ik heb de camera nu ongeveer een maand. Ik heb de camera achter het raam. En de camera geeft mooi scherp beeld. Bij mij voor staat een lantaarrnpaal en zelf in het donker geef ie ook goed zicht zonder IR. Echt een aanrader. Vergeleken met FI9900P is deze camera echt top. Omdat het een POE camera is heb ik een stabielere connectie dan met Wifi. Ook via de foscam OWLR app. (Geplaatst op 01-03-2019)
Goede beeld kwaliteit. Review door Fenix
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Super snelle levering. Sinds 15 Feb2019 in huis. Werkt goed. Vergeleken met de FI9900P is deze camera zeker aan te raden. Het beeld in het donker met weinig licht (straat licht) is zeker goed. Dus geen IR nodig. (Geplaatst op 16-02-2019)
Nieuwe aankoop kamera's Review door Jackie
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
nadat we ongewenst bezoek hebben gehad via de achterkant van het huis waar 2 oude foscam's waren hebben we besloten om de camera's te vernieuwen
na installatie en instelling van de twee,
goed en prachtig beeld ook via IR waar ik nu meer dan tevreden over ben. (Geplaatst op 11-01-2019)
compacte camera Review door Bert
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
deze camera heeft de oude F19805W vervangen, beeld is zeker duidelijker,
ook een voordeel dat hij dus kleiner is, valt nog minder op. (Geplaatst op 10-01-2019)
Goed product Review door Floris
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Goed product goed ontvangen en netjes verpakt alleen helaas een dag later dat wat op de website belooft werd (Geplaatst op 26-12-2018)
Zeer goed Review door Bart
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Top product voor zijn prijs.
IPCam shop levert daaboven op een zeer goede service. (Geplaatst op 07-05-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Foscam FI9901EP

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
loading   Bezig met laden...

Back to top