Foscam FI9901EP

Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
18 review(s)
  • Gratis beveiligingssticker bij aankoop van een IP-camera*

Beschikbaarheid: In voorraad

Incl. BTW: € 116,99 Excl. BTW: € 96,69

LiveZilla Live Chat Software

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Top product voor zijn prijs Review door Wiecher Jan
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Top product voor zijn prijs. Snelle levering. Goede beschrijving. Degelijke aluminium behuizing. De camera heeft de oude F19805W vervangen, het beeld is helder en scherp je kunt probleemloos inzomen zonder dat het beeld te korrelig wordt. Ook bij nachtzicht heeft de camera mij verbaasd het beeld in het donker met weinig licht (straat licht) is goed. Dus geen IR nodig.
Een voordeel dat de camera kleiner is en de kabelbos minder groot (Gebruik wel de FAB99 voor de kabels), hierdoor valt hij minder op. Ook in het alarm detectie gebied beter in te stellen.
Vijf sterren voor klantenservice gaat over mijn contact over een vorig product. (Geplaatst op 02-02-2020)
Uitstekende camera, goede service Review door Andre
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Camera zier er degelijk uit. Opgehangen, prima beeld, alleen bij IR rare geluiden. Klantenservice benaderd en uitstekend geholpen. Camera net rma retour gestuurd en wacht nu op reparatie of vervanging.

Nadeel vind ik de bos kabels die overbodig zijn en storing geven. Hierdoor moet je buuren echt dd FAB99 bescherming erbij bestellen. (Geplaatst op 20-01-2020)
Zeer goed product en service Review door Sanne
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Degelijke uitleg en snel verzonden. Top! (Geplaatst op 11-12-2019)
Perfecte buitencamera Review door Edwin
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Op zaterdag avond besteld en maandag keurig ontvangen. Goed verpakt. Apparaat eerst eens goed bekeken en daarna aangesloten. Via mijn Synology NAS, Surveillance Station, direct herkend. Goed duidelijk beeld. Ik heb hem nog niet definitief bevestigd maar de bedoeling is dat deze mijn voordeur in de gaten gaat houden. Zodra ik dat heb gedaan zal ik nog zo'n camera bestellen om mijn achtertuin in de gaten te gaan houden.

Klein nadeel is wel de enorme bundel kabels die uit de camera komen, daarom gelijk maar zo'n aansluitunit meebesteld.

(geen ervaring met de klantenservice, vandaar daar geen vijf sterren). (Geplaatst op 26-11-2019)
Perfect Review door Marcel
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Goede camera , goede kwaliteit fijne app werkt goed met , Synology (Geplaatst op 09-09-2019)
Prima camera Review door Frans
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Mooi beeld voor die prijs en makkelijke installatie (Geplaatst op 28-08-2019)
Top camera. Review door Jac
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
Verzending
Mooie kleine camera met perfect beeld. POE werkt goed. Gebruik wel de FAB99 voor de kabels. (Geplaatst op 02-08-2019)
Super producten Review door Harm
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Mooi scherp beeld makkelijk installatie (Geplaatst op 07-04-2019)
Prijs en Kwaliteit Review door Stef
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Snelle levering, Ik heb de camera nu ongeveer een maand. Ik heb de camera achter het raam. En de camera geeft mooi scherp beeld. Bij mij voor staat een lantaarrnpaal en zelf in het donker geef ie ook goed zicht zonder IR. Echt een aanrader. Vergeleken met FI9900P is deze camera echt top. Omdat het een POE camera is heb ik een stabielere connectie dan met Wifi. Ook via de foscam OWLR app. (Geplaatst op 01-03-2019)
Goede beeld kwaliteit. Review door Fenix
Klantenservice
Prijs
Verzending
Kwaliteit
Super snelle levering. Sinds 15 Feb2019 in huis. Werkt goed. Vergeleken met de FI9900P is deze camera zeker aan te raden. Het beeld in het donker met weinig licht (straat licht) is zeker goed. Dus geen IR nodig. (Geplaatst op 16-02-2019)

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Foscam FI9901EP

Hoe waardeert u dit product? *

  Rating
Verzending
Kwaliteit
Klantenservice
Prijs
loading   Bezig met laden...

Back to top