Klantenservice

Doorzoek site
Zoek in de FAQ (veel gestelde vragen).
Kan ik de camera beelden streamen op mijn website?
8 dec. 2012 by ipcam admin
Ja dit is mogelijk. Er zijn diverse (php) scripts online te vinden die dit mogelijk maken. Een goed script is hieronder te vinden en te downloaden. Het is de bedoeling dat je dit script in de omgeving van je website plaatst en de gegevens bovenaan het script aanpast naar die van je eigen camera. Gebruik hier een operator user/wachtwoord en geen admin. De code is hier te downloaden. Wij geven geen support op deze code.
  Bezig met laden...

Back to top